PU osječko-baranjska podijelila zahvalnica građanima

Nove obavijesti Vijesti

Povodom novogodišnjih praznika, PU osječko-baranjske, danas u prostorijama PU, organizirala je svečani domjenak za policijske službenike i građane.

Načelnik PU osječko-baranjske Ladislav Bece

Načelnik PU osječko-baranjske Ladislav Bece, u prigodnom govoru zahvalio je svim policijskim službenicama i službenicima na dosadašnjem radu . ” Svatko od vas dao je svoj doprinos, s kojima smo na kraju godine pokazali odlične rezultate. Ne postoji kolegij u koje se PU osječko-baranjska ne spominje u pozitivnom kontekstu. Ovu godinu završavamo podizanjem rampe na našim graničnim prelazom prema Mađarskoj i otvaramo vrata prema Šengenu. “.

Na kraju prigodnog govora, načelnik Bece, podijelio je zahvalnice građanima koji su pomagali u rješavanju kaznenih djela razbojništva.

U nastavku, načelnik Bece nagradio je i tri fotografa, bez kojih ova Policijska uprava ne bi imala takvu sliku u javnosti. Koji sve naše događaje ovjekovječuju i prezentiraju u najboljem svjetlu, koji se zahvaljujem u ime PU osječko-baranjske. A to su , Stjepan Zec, Damir Kutleša i Dražen Jurmanović.

Odgovori