“Ma sécurité”: Vaša sigurnost tijekom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024. u Francuskoj

Nove obavijesti Vijesti

Pariz, 10. srpnja 2024. – Nacionalna uprava za javnu sigurnost (DNSP) Francuske Republike predstavlja “Ma sécurité”, inovativnu internetsku platformu koja omogućuje stranim državljanima da se informiraju o sigurnosnim mjerama tijekom njihova boravka u Francuskoj, posebno za vrijeme Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024.

Ključne značajke “Ma sécurité”:

Jednostavan pristup: Stranica je dvojezična (francuski i engleski) i nudi korisnicima chat uslugu na više od 130 jezika. Bez obzira na vaš materinji jezik, možete komunicirati s policijskim ili žandarmerijskim službenikom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Sigurnosne usluge: Na “Ma sécurité” možete podnijeti pritužbu, dogovoriti sastanak s policijskim ili žandarmerijskim službenikom, prijaviti kazneno djelo ili pronaći dostupne procedure online.

Informacije o Olimpijskim igrama: Stranica pruža korisne informacije o Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, uključujući raspored događanja, sigurnosne smjernice i savjete za posjetitelje.

  Kako koristiti “Ma sécurité”:

  Prije putovanja: Ako planirate posjetiti Olimpijske igre u Parizu, posjetite “Ma sécurité” kako biste se upoznali sa svim sigurnosnim informacijama.

  Tijekom boravka: U slučaju bilo kakvih pitanja ili potrebe za pomoći, koristite chat uslugu na stranici. Strani državljani mogu komunicirati na svom materinjem jeziku i dobiti personaliziranu podršku.

  Hitni slučajevi: Uvijek zapamtite brojeve za hitne slučajeve: 17 ili 112. Ako imate problema s govorom ili sluhom, pošaljite SMS na 114.

   “Ma sécurité” je vaš pouzdani partner za siguran i bezbrižan boravak u Francuskoj. Posjetite stranicu i budite informirani.

   Izvor: MUP

   Odgovori