Policijski službenici PU osječko-baranjske posjetili Udrugu “MI” iz Valpova te poklonili svjetla i reflektirajuće prsluke

Nove obavijesti Vijesti

Suradnja Policijske uprave osječko-baranjske sa jedinicama lokalne samouprave te organizacije civilnog društva, nastavlja se . Tako su u petak 12. siječnja, policijski službenici za prevenciju PU osječko-baranjske posjetili članove Udruge “MI” iz Valpova koji se okupljaju u prostorijama dvorca Prandau-Norman.

Inače., korisnici ove udruge su djeca s  poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te su ovom prilikom imali priliku poslušati najvažnije informacije vezane za sigurno i pravilno sudjelovanje u prometu. S obzirom da Grad Valpovo i Policijska uprava osječko-baranjska sporazumno usko surađuju u području prevencije kriminaliteta, Grad Valpovo je osigurao promidžbeno-edukativne materijale koji su podijeljeni korisnicima. Naime, radi se o reflektirajućim prslucima i svjetlima koji će korisnicima Udruge „Mi“ koristiti za bolju vidljivost i sigurnost u cestovnom prometu.

Cilj ovakve, sinergijske suradnje je postizanje što veće razine sigurnosti građana i postizanje efekta „zajednice koja brine“, stoji u priopćenju PU osječko-baranjske.

Izvor i foto : PU osječko-baranjska

Odgovori