MUP: Prepoznajete li osobe s fotografija?

Nove obavijesti Vijesti
ZAGREB, 19. svibnja 2024.** - U nedjelju navečer, na Draškovićevoj ulici u Zagrebu, dogodio se uznemirujući incident u kojem su nepoznati počinitelji počinili kazneno djelo "Teška tjelesna ozljeda". Policijska uprava zagrebačka trenutno istražuje slučaj i traži pomoć javnosti u identifikaciji osoba povezanih s ovim zločinom.

Na fotografijama koje je policija objavila nalaze se četiri muškarca za koje se vjeruje da imaju informacije o kaznenom djelu. Svi su muškarci u dobi između 20 i 25 godina i visoki oko 190 centimetara. Prvi muškarac ima kratku svijetliju kosu, odjeven je u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, te ima tetovažu na desnoj podlaktici. Drugi muškarac ima kratku tamnu kosu, odjeven je u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice. Treći muškarac ima kratku crnu kosu, odjeven je u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice. Četvrti muškarac također ima kratku crnu kosu, odjeven je u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

Građani koji imaju bilo kakve korisne informacije o osobama s fotografija ili o incidentu pozivaju se da kontaktiraju policiju na broj **192**. Svaka informacija može biti od velike pomoći u rješavanju ovog slučaja i pružanju pravde žrtvama.(MUP)

Odgovori