Moto klub Veterani otkazali 10. moto susret u Petrinji zbog kiše

Najave Nove obavijesti Vijesti

MK Veterani Petrinja na svojoj službenoj FB stranici napisali su obavjest o otkazivanju 10. Moto susreta koji se trebao održati 4. i 5. kolovoza u Petrinji .

Razlog, kako su napisali u priopćenju, je loše vrijeme, odnosno planirano mjesto održavanja susreta koji je zbog obilne kiše postao blatnjav.

Stoji u priopćenju:

Prijatelji, bajkeri, veterani, pratitelji i simpatizeri MK Veterani Petrinja nažalost smo kao klub morali donijeti ovu tešku odluku i otkazati naš planirani moto susret koji je bio planiran za 04. i 05.08.2023. godine na gradskom kupalištu u Petrinji.
Proveli smo sve pripreme i gotovo spremni za sam susret, ali iz nekoliko objektivnih razloga koji se događaju nismo u mogućnosti moto susret provesti i pružiti svim posjetiteljima ugodni provod uz vrhunsku glazbu. Navesti ćemo samo nekoliko činjenica: nećemo spominjati potres koji je uzrok propuštanja nasipa uz rijeku Kupu tako da se sad uzduž kupališta obnavlja nasip, ali niti to nije najveći problem, već loša vremenska prognoza, DA VRIJEME, koje se najavljuje za vikend uz obilnu kišu. Zbog radova nasipa nakon kiše prilaz i samo kupalište pretvara se u blatnu livadu, a isto nije prihvatljivo da Vas dovedemo na takvo područje sa vašim moto ljubimcima, a tu je i kamp i drugi problemi koji proizlaze iz istoga.
Tako da smo odlučili kao moto klub, da nažalost moramo otkazati naš planirani moto susret jer trenutno u gradu Petrinji nema zamjenske lokacije na kojem bi se susret mogao provesti.
HVALA svima koji su nas imali namjeru posjetiti na našem moto susretu te Vas molimo da nam ne zamjerite na našoj odluci.
Sigurni smo da će se sve urediti do 2024. godine kada ćemo održati naš 10. Moto susret MK Veterana Petrinja.

Pozdrav od svih članova MK Veterani Petrinja i vidimo se na vašim susretima i na cesti.

Odgovori