Incident u Srbiji od strane savjetnika Generalnog konzulata Hrvatske u Subotici, Zdravka Vincelja

Nove obavijesti

Savjetnik Generalnog konzulata Hrvatske u Subotici Zdravko Vincelj navodno mrtav pijan izazvao nezapamćeni incident o kojem priča cijeli grad, piše Nikola Kajkić na svom Facebook profilu.
Narušavao je javni red i mir, te je mrtav pijan napravio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta prometne nesreće!!!

Incident se dogodio 24.travnja 2023 godine, u jednom poznatom restoranu u Subotici, Vincelja Subotičani odavno znaju kao nekog tko je sklon prekomjernom uživanju alkohola! međutim, ovog puta se toliko “olešio” da je napravio incident kakav se do sada u diplomaciji ne pamti!!!

Sam incident je započeo na način da je Zdravko Vincelj usred jednog restorana u Subotici toliko urlao i vikao, udarajući rukama o stol i nepovezano pričajući, da su ostali gosti morali da se sklanjaju i napuštaju restoran!!

Prema riječima jednog od očevidaca, Zdravko Vincelj je poslije kraće rasprave sa svojim zemljacima (koji su u tom trenutku sa njim bili u restoranu), demonstrativno ustao od stola, te je sjeo za drugi stol i počeo da viče na njih i obraća se svim gostima koji su se u tom trenutku nalazili u restoranu. Ponašao se bahato, mrtav pijan vrijeđajući pri tome sve pa čak i članove delegacije iz Hrvatske.

Vincelj je vikao na sav glas da su oni klasične budale, da su Indijanci i sramota za Hrvatsku. Onda se busao u prsa da može da im svima na pakuje otkaze, jer ima dobre kontakte i veliki politički utjecaj u Hrvatskoj kod Plenkovića i Radmana. Više puta je ponovio da je moćan čovjek i dugogodišnji hrvatski kontraobavještajac (agent SOE)…

Policija je naknadno utvrdila kod Vincelja koncentraciju alkohola od 2 promila.
Sve je zataškano od ministra Grlića Radmana a o svemu je upoznat i sam premijer koji to drži u tajnosti!

Nije tu bio kraj njegovoj bahatosti i bezobrazluku…. pa je bahati Vincelj po izlasku iz restorana na ulici pravio scene i vikao da je on sad glavni u konzulatu jer je konzul na odmoru i da može da radi i da se ponaša kako hoće.
U službeni automobil je ušao mrtav pijan, a automobil je po dolasku u restoran parkirao na mjestu gde je to strogo zabranjeno, u pješačkoj zoni, uključivanje u promet mrtav pijan započeo je vozeći automobil unazad, pri čemu je udario u drvo i pritom oštetio službeni automobil i drvo, nakon čega je pobjegao s mjesta prometne nezgode.

Postavlja se pitanje u čemu je razlika između Ravnateljice Uskoka Marušić i ovog pavijana i balvana….???? U tome što je ovaj politički podoban dok primjerice ravnateljica nije!!

( Nikola Kajkić- Facebook)

D.J.

Odgovori