Varaždin je domaćin 28. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana ” Varaždin 2024. “

Najave Nove obavijesti Vijesti

10. srpanj 2024. – U Gradskoj vijećnici Grada Varaždina održan je značajan susret. Gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj primio je izaslanstvo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske. Na čelu izaslanstva bili su umirovljeni general-pukovnik dr. sc. Slavko Barić, glavni tajnik Marine Gregorović i predsjednik Podružnice UDVDR RH Varaždinske županije, Branko Družinić.

Tema sastanka bila je organizacija 28. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, poznatog kao “Varaždin 2024.” Ovo natjecanje ima dugu tradiciju i svake godine se održava u drugoj županiji. No ove godine, od 20. do 21. rujna, domaćini će biti grad Varaždin i Varaždinska županija. Očekuje se sudjelovanje oko 950 natjecatelja iz cijele Hrvatske, koji će se natjecati u 10 različitih športskih disciplina.

Gradonačelnik Bosilj istaknuo je važnost ovog događaja te podržao Udruženje dragovoljaca i veterana u cjelokupnoj organizaciji. Varaždin, grad koji posebno cijeni doprinos svih dragovoljaca i veterana u ukupnoj pobjedi u Domovinskom ratu, srdačno je dočekao sve natjecatelje i goste.

Izvor i foto: Grad Varaždin

Odgovori