“USTANI I OSTANI” ODRŽAO DRUŽENJE U JOSIPOVCU

Nove obavijesti Politika Vijesti

Danas, 14. travnja 2024. godine, u zadnjih 30 sati izborne kampanje, održano je druženje članova i simpatizera Domovinskog pokreta i koalicijskih partera iz lV izborne jedinice. Uz nositelja liste Maria Radića, prisustvovali su i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije i kandidat na listi četvrte izborne jedinice Krešimir Čabaj, predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić, kao i mnogi drugi.

Dok su okupljeni sudjelovali u druženju na izletištu Udičarski dom kod Josipovca, nositelji lista vozili su se čamcima od Đurđevca, Slatine, Donjeg Miholjca, Valpova pa sve do Josipovca gdje su se priključili članovima i simpatizerima na izletištu. Dolaskom na obalu, dočekani su velikim pljeskom.

Ustani i ostani- Josipovac 14.4.2024. | Flickr

DSC_1029
FOTO ALBUM

Predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije i kandidat na listi četvrte izborne jedinice Krešimir Čabaj s pozornice je poručio kako se kampanja bliži kraju, ostalo je još tridesetak sati. Stisnut ćemo još gas do kraja da možemo sami sebi čestitati da smo dali sve od sebe. Ova snaga koja stoji iza Domovinskog pokreta i naših koalicijskih partnera pobjednička je snaga. Hrvati imaju za koga glasovati, a to će u srijedu jasno i pokazati.

Mislav Kolakušić pozvao je birače iz redova HDZ-a da im okrenu leđa i da daju glas njima.

Dragi prijatelji i dragi ljudi. Prekjučer smo bili u Rijeci i bilo je fantastično. Jučer, Čipe i mi smo bili u Splitu, i bilo je velebno. Pored nas je bio Puljak, gradonačelnik Splita, i nikoga nije bilo oko njega, a oko nas je bilo uvijek više od 100 ljudi. Danas smo ovdje, ponovno, vidite koliko nas ima. Volimo jedne druge i vjerujemo jedni u druge. Mi smo pokazali da se možemo okupiti i da možemo dati primjer drugima. Svi se pitaju, ima li vas dovoljno? Sami pogledajte i razmislite. Sedamdeset posto građana Hrvatske, koji izlaze na izbore glasa za suverenističke desne opcije, uključujući i HDZ. Ja ovim putem pozivam one zdrave članove i glasače dosadašnje, i HDZ-a, da im okrenu leđa, jer Plenković i njegova zločinačka banda, oni nisu Hrvatska demokratska zajednica, oni su najobičniji prevaranti. Pozivam ih da nama daju glas, i vidit će kako se može voditi Hrvatska u interesu svih Hrvatskih građana. Dragi moji u srijedu je dan odluke, budite pametni i hvala vam.

Mario Radić poručio biračima da neće iznevjeriti njihovo povjerenje odabirom Domovinskog pokreta.

Nama se postavlja izbor između rijeka pravde, simbolički druga Tita, i koalicije s Pupovcem i SDSS-om, simbolički Draže. Mi nismo ti koji će na to pristati. Ako pristanemo na to, pristali smo na raseljavanje 400,000 ljudi, na demografski potop, na uništavanje privrede, na 40 centara koje SDSS gradi, pristali smo na Ranka Ostojića koji je ubio čovjeka pred policijskom upravom. Taj čovjek je bio šogor od Ivana Penave.

Puno je malih stranaka izašlo na ove izbore, mi smo ih sve zvali. Svi smo dali ruku, i Mislav i mi iz Domovinskog pokreta. Ovo što se okupilo s nama u koaliciju – to je to. Samo glas za nas vrijedi. Ovi drugi su dobri ljudi, nemam ništa protiv njih, no to je bačen glas. To je glas za HDZ i SDP, simbolički za Dražu ili Tita. U srijedu podsjetite sve prijatelje da izađu na izbore i zaokruže našu listu. Mi vas ne ćemo iznevjeriti, dat ćemo sve od sebe da Hrvatska više ne bude ovakva zemlja, zemlja tuge, nego prava uspravna i ponosna zemlja. Ustani i ostani!

Nakon govora i poruka sa bine, kandidati su zapjevali “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona, nakon čega su se družili sa članovima i simpatizerima uz glazbu i ručak.

Odgovori