U Gradu Virovitici uskoro tri bazena vrijednosti 8,4 milijuna eura

Nove obavijesti Vijesti

Grad Virovitica započeo je postupak javne nabave za izvođenje radova na izgradnji bazensko sportsko-turističkog centra, jednog od najočekivanijih projekata u tom gradu. Ovaj ambiciozni projekt obuhvaća izgradnju tri bazena, rekreacijskog s više tobogana, sportskog i dječjeg s nadstrešnicom, te dječjim toboganima. Lokacija ovog centra je na Matiji Gupcu bb.

Uz bazene, kompleks će sadržavati tri sunčališta sa suncobranima i ležaljkama. Također, bit će tu i ugostiteljske zgrade, prostor za najam sportske opreme i prodaju lokalnih proizvoda. Okoliš će biti oplemenjen raznim sadržajima kao što su minigolf teren, teren za odbojku na pijesku, cageball, stolni tenis i stolovi za šah. Dječje igralište također će biti dio ovog atraktivnog centra.

Procijenjena vrijednost nabave za ovaj projekt iznosi 6.781.667,52 € bez PDV-a, odnosno 8.477.084,40 € s PDV-om. Projekt će se sufinancirati iz Integriranog teritorijalnog programa.

Rok izvođenja radova je 18 mjeseci. Svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom do 1. srpnja 2024. godine, nakon čega će postupak nabave biti objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te Službenom listu Europske unije

Odgovori