Ministar obrane i načelnik GSOS admiral Hranj u obilasku DOK-ING-a

Nove obavijesti Vijesti

U utorak 2. siječnja potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj sa suradnicima boravili su u radnom posjetu tvrtki DOK-ING.

Ministar Anušić zaželio je niz poslovnih uspjeha u novoj 2024. godini te je istaknuo kako je uvjeren da će Ministarstvo obrane i DOK-ING nastaviti izvrsnu suradnju na obostranu korist i zadovoljstvo.

Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo obrane nastavit će snažno podupirati razvoj hrvatske obrambene industrije”, kazao je ministar te dodao kako ulaganje u obranu predstavlja izravno ulaganje u sigurnost naših građana, prosperitet i gospodarski razvoj zemlje.

Također, naglasio je važnost sudjelovanja hrvatske obrambene industrije u procesu modernizacije Hrvatske vojske kazavši kako Ministarstvo obrane kroz projekte opremanja i modernizacije podržava hrvatsko gospodarstvo i hrvatsku obrambenu industriju, što će činiti i u 2024. godini.

Načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Hranj također je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s tvrtkom DOK-ING koja će se, rekao je, nastaviti u istom smjeru.

Radnom sastanku nazočili su predstavnici tvrtke DOK-ING, na čelu s vlasnikom i osnivačem tvrtke Vjekoslavom Majetićem.

U sklopu radnog posjeta, ministar i načelnik sa suradnicima te predstavnicima tvrtke DOK-ING obišli su proizvodni pogon tvrtke i prostor koji se bavi razvojem energetskih rješenja u području tehnologije dvojne namjene.

Izvor i foto: MORH/ F. Klen

Odgovori