screenshot 20231006 170200 microsoft 365 (office)

LJUBAV SE MJERI KILOMETRIMA

Najave Nove obavijesti Sport Vijesti

Mi stojimo uz Vukovarske Leptiriće…stani uz nas i budi dio ove priče!

Članovi i prijatelji udruge Rekreativni kvart iz Španskog, ponovno okupljaju hrabre bicikliste i entuzijaste za njihov treći biciklistički izazov.

„Ljubav se mjeri kilometrima“ – SHP za VU Leptiriće

1000055518

Ovaj put, vozit ćemo od Španskog do Vukovara, prelazeći ukupno 325 kilometara tijekom dvije etape.
Naš cilj je pružiti podršku udruzi Vukovarski leptirići, koja je posvećena pomoći djeci s teškoćama u razvoju, prikupljajući donacije između ostalih i putem platforme “Čini pravu stvar.”

Stjepan Vukušić, predsjednik udruge, istaknuo je motivaciju za ovim humanitarnim poduhvatom. Udruga Vukovarski leptirići pruža važnu psihosocijalnu podršku i terapije djeci na istoku Hrvatske, a našim donacijama omogućujemo kontinuiranu podršku njihovim aktivnostima.
Dosad smo zajedno prikupili više od €280.000 za ovu hvalevrijednu svrhu.

Staza našeg biciklističkog izazova podijeljena je u dvije etape. Prva etapa vodi nas od Španskog do Slavonskog Broda, dok se druga etapa nastavlja sljedeće jutro vožnjom od Slavonskog Broda do Vukovara. Tijekom cijelog izazova, sudionici će voziti po cestama uz osiguranu pratnju kako bi se osigurala sigurnost tijekom vožnje i podrška u slučaju potrebe. Ova prekrasna ruta omogućuje vam da istražite raznolikost krajolika i doživite nevjerojatne prizore dok se približavate cilju u Gradu heroju, našem Vukovaru.
Osnovne informacije o izazovu:
• Datum: 17.11. – 18.11.2023.
• Start: 17.11.2023. u 06:00 sati, Trg Ivana Kukuljevića, Zagreb – Špansko
• Pravo nastupa: Svi sudionici koji se osjećaju spremni za ovaj zahtjevan izazov, bez obzira na spol. Mlađi od 18 godina mogu sudjelovati uz potpisanu suglasnost. Vozači voze isključivo na vlastitu odgovornost.
• Rok prijave: Prijave otvorene do 10.11.2023.

Pozivamo sve sugrađane koji imaju volju za svadavanje ceste na dva kotača i srce za pomoći drugome, da nam se pridruže.

Obećajemo dugu cestu , hladno vrijeme i vjerojatnu našu vjernu pratiteljicu kišu.
No, obećajemo i da na cesti neće biti sami, da ćemo voziti rame uz rame i dijeliti svaki kilometar zajedno …i da ćemo zajedno stići kamo smo krenuli.
Obećajemo zajedništvo i ponos kada sve bude gotovo.
Jer ovo nije obična trka, ovo je za posebne klince iz posebnog Grada.

Svojom donacijom, potporom i sudjelovanjem u ovom Izazovu osigurati ćeš sredstva za daljnji rad Udruge i neke nove pobjede tih malih šampiona.
Više o inicijativi možete pogledati na linku https://spanskozavukovar.com/
Hvala svima,
vidimo se u Vukovaru .

Odgovori