Za 27. Miss Hrvatske izabrana je Tomislava Dukić- Miss hrvatske Dijaspore

Nove obavijesti Vijesti

U ponedjeljak 27. studenog u Zagrebu između 12 hrvatskih ljepotica izabrana je Miss dijaspore, Tomislava Dukić, koja će sljedećih godinu dana ponosno nositi krunu zlatarnice Prahir te lentu i mandat Miss Hrvatske 2023.

U Top 3 najuspješnije plasirale su se Antea Krnić, Tomislava Dukić i Lana Valentić.

Pratiljama novoizabrane Miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja, Antea Krnić kao prva pratilja.

Pobjednica dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Voljela je putovati tako da se nada da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata.

Nakon višednevnih priprema svih 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija; intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Odgovori