U centru Zagreba “Orjunaško četnička zabava”, a za ZDS kazna od 700- 4000 eura.

Nove obavijesti Riječ branitelja Vijesti

Na Facebook stranici TRAM 11, nalazi se video iz jednog noćnoga kluba koji je objavljen u nedjelju 16. travnja .

Drito Pušići u centru Zagreba Hrvatske. Orjunaško četnička zabava”, piše u opisu videa.

Radilo se o festivalu Drito u Zagrebu, na kojemu su sudjelovale 24 grupe. Video je snimljen kada je nastupala grupa “Ludi Srbi”- Tehno Krajišnik.

Na videu se može primijetiti da se masa zabavlja i uz ritam “muzike” drži se visoko tri prsta.

Treba li to nekome smetati?

Na video su reagirali osuđujuće i s nevjericim da se tako nešto može dogoditi u glavnom gradu Hrvatske .

ManaVu je komentirala : Iskreno, nisam iznenađena. Dok su se ku****li u Vukovaru nikoga nije bilo briga, čak se zataškavalo .Ovo u centru Zagreba posljedica je ne djelovanja.

Dok je Tomislav komentirao : Nevjerojatno. Da niste vi pustili snimku, mislil bi da je zajbancija. Kad velim da fale skinsi, ja sam lud……

Tri prsta koristili su srpki pobunjenici u svojim agresorakim osvajanjima Hrvatskog teritorija u Domovinskom ratu. Ista tri prsta može se vidjeti i u tada okupiranim dijelovima gdje su mučki ubijeni Hrvatski građani- civili .. djeca, žene i starci .

Da li su ta “TRI” PRSTA znak pripadnosti nekog pokreta, da li iz vremena WWll ili ovoga novijeg Domovinskog rata ?

Usporedno gledano prema pokliku “Za dom spremni” koji će se po novom Zakonu o narušavanju javnog reda i mira koje se, po tom prijedlogu, kažnjava od 700 do 4.000  eura.

Hoće li se Hrvatska politika okrenuti prema Hrvatskom narodu, čuvati povijesne istine Hrvatskog naroda, a početi osuđivati one koji su radili protiv Hrvatske, uništavali, pljačkali, silovali ..ubijali.

Poklik “ZDS” se ne smije izgovarati u Republici Hrvatskoj, iako su pod tim poklikom mnogi mladi svoj život dali u obrani ove iste Hrvatske, a dok s druge strane, simbol “Tri prsta” nije kažnjivo i smije se upotrebljavati jer ono simbolizira vjersku zajednicu neke druge države i nekog drugog naroda.

Odgovori