Prvi American Week u Osijeku: Motocikli, Glazba i Američka Kultura

Kultura Nove obavijesti Vijesti

Osijek, 7. srpnja 2024. – Gradski vrt i okolni prostori ovog vikenda postali su epicentar američke kulture i adrenalina. Prvi American Week privukao je brojne posjetitelje, a dvorana je odjekivala zvukom legendarnih motociklističkih klasika Harley Davidson i Indian. No, ova manifestacija nije bila samo o motociklima – donijela je i pregršt dobre zabave, glazbe, hrane i pića karakterističnih za SAD.

Zabava za Sve Generacije

Uz izložbu jedinstvenih motora i automobila, program je ponudio raznolike aktivnosti za sve uzraste. Natjecanja, kreativne radionice i zabavne aktivnosti obogatile su ovaj vikend za ljubitelje američke kulture.

Podrška Od Važnih Osoba

Na otvorenju manifestacije u subotu, 6. srpnja, nazočili su zamjenik župana Josip Miletić i zamjenik gradonačelnika Osijek Dragan Vulin. Zamjenik župana Miletić istaknuo je važnost podrške za ovakve događaje, a zamjenik gradonačelnika Vulin izrazio je zadovoljstvo što je American Week privukao velik broj posjetitelja.

Tradicija u Nastajanju

Ovo je jedna od manifestacija koje podižu razinu ponude u gradu Osijeku i privlače nove goste i turiste,” rekao je zamjenik gradonačelnika Vulin. Siguran je da će American Week postati tradicionalna manifestacija koja će i dalje oduševljavati ljubitelje američkih motocikala, automobila, glazbe i kulture.

Organizatori i Pokrovitelji

American Week organizirali su Harley Davidson Riders Pannonia i CPR Custom Garage, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Ova manifestacija ostavlja traga u srcima posjetitelja i postaje nezaobilazan događaj u Osijeku.

Izvor i foto: Osječko-baranjska županija

Odgovori